Singlr

Fredagssinglr: Shikoswe – Two Heads in a Room

Foto: PR

Norske Nora Shikoswe Hougsnæs er en ung kvindelig sangskriver, der tidligere har udgivet EP’en Hour of the Body. Nu er hun klar med tredje singlen til hendes kommende album.

Normændene har selv store forventninger til sangerinden Shikoswe – og med god grund. Shikoswe laver lækker indiepop med kant, hvilket hun viser på fineste vis med seneste udspil “Two Heads in a Room”. Allerede på hendes foregående EP The Hour of the Body fra 2016 udviste hun et musikalsk talent, som vidner om, at hun er værd at holde øje med.

Den norske sangskriver hedder egentlig egentlig Nora Shikoswe Hougsnæs og kontrasterne i hendes navn illustrerer på mange måder også kontrasterne i hendes musik. Shikoswe laver musik, som på den ene side er drømmende og let, men på den anden side også er præget af elektronisk guitar, up-beat trommer og en til tider kraftfuld vokal.

“Two Heads in a Room” er tredje single fra Shikoswes kommende album og vidner om, at vi godt kan glæde os til albummet, hvis det her er niveauet.  Den seneste single afspejler tydeligt hvem Shikoswe er som artist med hendes drømmende indie-vibe, der er styret af oprigtig lyrik, en catchy melodi og ikke mindst hendes stærke vokal. Selv om der også er en poppet vibe i Shikoswes musik, så er der også meget kant at finde på  “Two Heads in a Room”.

Shikoswes stil gror langsom på en, som man hører hendes numre. Der er en luftighed, en alvor og samtidig en hitfaktor  i “Two Heads in a Room”, som man ikke nødvendigvis bemærker ved første gennemlyt. Det gør nummeret spændende at lytte til, fordi man hele tiden hører nye nuancer i det.

Her på redaktionen glæder vi os til at høre mere, når  Shikoswe udgiver sit debutalbum Back in the Tall Grass her i foråret.

 

 

Skriv et svar