Artikler Konkurrencer

Vind billetter til Dilly Dally på Loppen

Foto: Michelle Homonylo
Skrevet af Troels Sørensen

Vind billetter til grunge-gruppen Dilly Dally, når de spiller på Loppen på Christiania torsdag d. 14. februar.

Den canadiske grunge-gruppe Dilly Dally udgav sidste år deres andet album Heaven, og det har resulteret i en verdensturné, hvor turen nu er kommet til København, nærmere bestemt Loppen på Christiania torsdag. d. 14. februar.

Gruppen fik opmærksomhed ved debutalbummet Sore fra 2015, der skærer igennem med sin rå og støjende stil. Bandets lydbillede er stærkt inspireret af 90’ernes grunge-scene, hvor navne som The Smashing Pumpkins og Nirvana er åbenlyse musikalske slægtninge.

Der er altså linet up til god støj og 90’er-nostalgi fra de canadiske grunge-sværvægtere. Undertoner har to billetter på højkant, som vi gerne vil forære til en heldig vinder.

For at deltage i konkurrencen, skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

OBS – konkurrencen er slut, og vinderen er blevet trukket og kontaktet. 

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar