Om skribenten

Andreas K. Rasmussen

 

Biografi
Min musikalske opvækst satte for alvor i gang i 1999, da jeg købte Blurs 13. Det ledte til en lang periode med britpop (blot den første af mange musikalske bølger, jeg følte mig født for sent til) og senere, da det gik op for mig, hvor mange genrer man egentlig kunne identificere på pladen, til støjrock, lo-fi, krautrock, spacerock, osv. Jeg voksede op i en forstad til Odense uden mange musikalsk ligesindede, så mine musikkøb var i mange år baseret næsten udelukkende på Allmusic. Det resulterede i, at min pladesamling, i hvert indtil jeg for alvor opdagede internettet, stort set kun bestod af ældre, kanoniserede plader, men til gengæld kanoniserede plader inden for alt fra electronica og jazz til klassisk indie. For øjeblikket er det freejazz, hiphop og gammel techno, der driver mine med-kollegianere til vanvid. 

 

Fem favoritalbums:
Sonic Youth: Daydream Nation
Kraftwerk: Computer Welt
Soft Machine: Third
Animal Collective: Sung Tongs
Bob Dylan: Bringing It All Back Home

Skriv et svar