Nyheder

Sigur Rös til Danmark i juli

Så er der igen lagt op til tindrende ren falsetsang og guitarspil med violinbue. De islandske skønhedsdyrkere Sigur Rös har nemlig offentliggjort deres tourplan for sommeren, og d’herrer meddeler, at deres storladne musik fylder Vega d. 16. juli.

Hvorvidt de fire islændinge kommer alene eller som tidligere medbringer strygerensembler, er der i øjeblikket ingen meldinger om. Til gengæld skulle det være ret sikkert, at der ikke kommer en større dansetrup, men man ved jo aldrig med de islændinge.

Under alle omstændigheder starter Jönsi og co. allerede i morgen billetsalget til samtlige af de 12 koncerter på europaturnéen. Billetterne kan bestilles hér. Dette link giver dog ingen adgang til billetterne til Sigur Rös-showet på den japanske Fuji Rock Festival…

Leave a Reply