Nyheder

Figurines og moi Caprice med til Spot11

Programmet til dette års Spot-festival i Århus er tilsyneladende ved at have nået sin endelige udformning.

Som prikken over i’et har arrangørerne i hvert fald præsenteret to bands, som vi her på Undertoner har givet roser for deres måde at lave “den svære to’er” på, nemlig Figurines (Skeleton) og moi Caprice (You Can’t Say No Forever).

Spot11 løber af stablen d. 10. og 11. juni, og det temmelig omfangsrige program byder blandt meget andet på Barra Head, Efterklang, Green Concorde, Olesen-Olesen og (for nu ikke at glemme de udenlandske indslag) kølig, yndefuld norsk pop fra Susanna and the Magical Orchestra.

I alt byder Spot11 på 104 kunstnere. En begivenhed, hvor Undertoner naturligvis vil være stede med spidse penne og kølige anmelderblikke.

Leave a Reply