Nyheder

Optakt til Spot11 smager af Sverige

Lige netop i dag er der en måned til, at den årlige Spot-festival i Århus nedkommer for 11. gang.

Men allerede i løbet af hverdagene op til festivalweekenden tyvstarter en række svensk-baserede kunstnere rundt om i landet.
ROSA, der arrangerer festivalen, har nemlig slået pjalterne sammen med ExMS, der (selv om forkortelsen lyder som et regnskabsprogram til mellemstore stålfabrikker) sørger for at få eksporteret svensk musik ud over de blå-gule grænser.

Det går jo generelt udmærket – og altså også i dette tilfælde, hvor kammerpop-trioen The Tiny medbringer cello, kontrabas og orgel. De tager rundt i landet sammen med landsmanden Richard Lundgren og hans vejrbidte singer/songwriter-materiale samt den i Sverige bosiddende nordmand Ane Brun. Hendes 70’er-klingende små-folkede sange har givet hende betydelig opmærksomhed i både hjemlandet og Sverige, og nu er kursen altså rettet mod os.

Den svenske flok lufter instrumenterne hér:

7. juni, kl. 21.00: Rust, København
8. juni, kl. 23.00: Von Hatten, Randers
9. juni, kl. 23.30: Kulisselageret, Horsens

Leave a Reply