Nyheder

Superfuzz gør comeback på Stengade 30


Vi kunne ikke finde nogle billeder af bandet, men hey, det er da en meget pæn pedal.

Kan I huske Superfuzz? Hvis svaret er nej, er det ikke så mærkeligt, for det er nemlig længe siden, man sidst har hørt noget til dette danske band. Hvis svaret er ja, er det nok fordi bandet vandt en dansk grammy tilbage i 1999. Under alle omstændigheder er Superfuzz nu tilbage. De er på vej med en plade og giver koncert på Stengade 30 på lørdag den 14. maj.

Bandet, der siden den selvbetitlede debutplade fra 1998 er gået fra at være en trio til at være en kvartet, spiller, ifølge dem selv, en hårdtslående pop med afsæt i subsonisk, amerikansk støj. Et besøg på bandets hjemmeside kan give en smagsprøve på musikken, da man kan høre det udmærkede nummer Streets of Copenhagen.

Superfuzz har i øjeblikket over 30 nye numre i støbeskeen, og forhåbentlig kan man få nogle af dem at høre på lørdag.

Leave a Reply