Nyheder

Hør nyt fra Broken Social Scene


Det canadiske band Broken Social Scene, der for alvor brød igennem lydmuren med albummet You Forgot It In People, er snart på trapperne med et nyt selvbetitlet album. Fuldlængden kommer den 4. oktober, men allerede nu har du, kære læser, muligheden for at lytte til nummeret 7/4 (Shoreline).

Det er Broken Social Scenes pladeselskab, Arts & Crafts, der på hjemmesiden Gallery AC har lagt nummeret ud. Men det ligger der kun en uge, så skynd dig. På hjemmesiden har du også mulighed for at købe en download af et akustisk show, som Broken Social Scene gav i Paris sidste sommer.

Endelig har du også muligheden for her på siden og ganske gratis at se tracklisten til Broken Social Scene. Den kommer her:

1. Our Faces Split the Coast in Half
2. Ibi Dreams of Pavement (A Better Day)
3. 7/4 (Shoreline)
4. Finish Your Collaps and Stay For Breakfast
5. Major Label Debut
6. Fire Eye´d Boy
7. Windsurfing Nation
8. Swimmers
9. Hotel
10. Handjobs for the Holidays
11. Superconnected
12. Bandwitch
13. Tremoloa Debut
14. It´s All Gonna Break

Leave a Reply