Nyheder

Justin Rutledge m.fl. donerer tekster til velgørenhedsauktion


Justin Rutledge har doneret en håndskreven sangtekst til et godgørende formål.

Hvis du er interesseret i nogle håndskrevne tekster fra blandt andet Justin Rutledge og Tom McRae skal du bevæge dig ind på denne auktion på ebay, og så støtter du samtidig et godt formål.

De to unge country-troubadoure auktionerer nemlig, sammen med en række andre mindre kendte kunstnere, forskellige ting væk, der måske bliver mange penge værd en dag. Under navnet Before They Get Famous har i alt 11 musikere valgt at donere ting til auktionen, hvis formål er at støtte kræftforskningen i England.

Justin Rutledge, der stod bag sidste års roste album No Never alone donerer den oprindelige håndskrevne tekst til nummeret Special, mens Tom McRae giver den håndskrevne tekst til nummeret For the Restless.

Undertoners anmeldelse af No Never Alone

Undertoners anmeldelse af Tom McRaes Just Like Blood

Leave a Reply