Nyheder

Low-frontmand i band med Mark Kozelek

Lows forsanger Alan Sparhawk har med årene fået mere og mere smag for at spille rockmusik med stort R.

Det seneste Low-album, The Great Destroyer, der udkom i starten af i år, var produceret af Dave Fridmann og var klart det mest rockede og pågående album fra gruppen, der engang blev kaldt “verdens langsomste band”.
Samtidig har Sparhawk haft gang i sideprojektet Black Eyed Snakes, som også har ligget alenlangt fra Low-lyden.

Nu har Alan Sparhawk så startet et nyt band, der er dedikeret til “klassisk rock og guitarsoloer”. Formuleringen bruger han i den pressemeddelelse, der bringer nyheden om, at en af de tre andre i det nye band Retribution Gospel Choir er ingen ringere end Mark Kozelek, manden bag Red House Painters og Sun Kil Moon. De to sædvanligvis afdæmpede herrer vil buldre derudaf på en næsten tre uger lang turné i USA. Til gengæld er der p.t. ikke noget nyt om, at der skulle være en plade på vej fra Retribution Gospel Choir.
Men efter at Sparhawk for nogle måneder siden måtte aflyse Lows turné i USA på grund af psykiske problemer, er nyheden om, at han igen spiller live da også rigeligt opløftende.

Leave a Reply