Nyheder

Hobby Industries og ~scape på Culturebox fredag

Culturebox i Kronprinsessegade i København blænder fredag op for en interessant label-aften.

Dels tropper det berlinske selskab ~scape, der bl.a. har udgivet Pole, Jan Jelinek og danske System, op med den (af en dub-inspireret electronica-producer at være) temmelig politisk indignerede canadier Deadbeat og album-aktuelle Safety Scissors. Dels kommer Thomas Knaks selskab Hobby Industries med intet mindre end fem kunstnere.

Det danske label byder på live-koncerter fra svenske Spinform, danske Orchard og ligeledes danske og album-aktuelle Bichi. I løbet af aften dj’er både Dub Tractor og label-chefen selv.

Arrangementet på Culturebox starter kl. 22, og det koster 100 kr. at komme ind.

Nu hvor vi alligevel har fat i Hobby Industries, korrigerer vi lige en tidligere nyhed. For tre måneder siden skrev vi, at Spinforms debutalbum Bryter Tystnaden ville udkomme på Hobby Industries i løbet af efteråret. Udgivelsen er i stedet blevet skubbet til januar næste år.

Leave a Reply