Nyheder

Low udgiver remix-ep

Low har fået en række prominente musikere til at remixe nummeret Monkey, som oprindeligt stammer fra deres seneste rock-album The Great Destroyer.

Ep’en har fået titlen Tonight the Monkeys Die: Low Remixed og er i første omgang kun tilgængelig hos iTunes. Men ep’en skulle gerne blive udgivet på Lows eget selskab Chairkickers Union senere i år – både på cd og 12″

Tracklisten er som følger:

1. Monkey
2. Monkey (Fog Remix)
3. Monkey (Crew Jones Remix)
4. Monkey (Stephin Merritt Remix)
5. Monkey (Bob Mould Remix)
6. Monkey (The Count Remix)

Og så planlægger Low et comeback til livescenen, efter Alan Sparhawk i foråret fik noget i retning af et psykisk sammenbrud – et sammenbrud, som allerede viste sit grimme ansigt, da trioen spillede på Vega i København, hvor Alan Sparhawk brokkede sig uproportionelt over sin mikrofon.

Leave a Reply