Nyheder

Nyt album på vej fra Pretty Girls Make Graves

En udskiftning i besætningen og deraf følgende fejlslagne studie-sessions har stået i vejen for Pretty Girls Make Graves i deres bestræbelser på at udsende en opfølger til 2003-albummet The New Romance.

Men nu skulle det nye album så småt begynde at nærme sig. I hvert fald har kvintetten afleveret en nogenlunde færdig-mixet udgave til deres selskab Matador.

Titlen er endnu ikke fastlagt, men til gengæld forlyder det, at udgivelsesdatoen bliver d. 11. april 2006. Kvintetten har indspillet det nye materiale sammen med Colin Stewart, der producerede Black Mountains selvbetitlede album, som udkom tidligere i år. Ham har Seattle-bandet valgt, fordi de håber, at han kan overføre deres rå live-lyd med ind i studiet.

Den lyd har i øvrigt ændret sig en smule siden det sidste album, idet guitaristen Nate Thelan er blevet udskiftet med keyboard-spilleren Leona Marrs. Samtidig skulle albummet have lidt mindre fokus på Andrea Zollos vokal.

Leave a Reply