Nyheder

To gratis mini-koncerter i Aalborg

Nok er junkiehunde og Jomfru Ane Gade noget af dét, som Aalborg er mest kendt for, men der sker også andet og mere i den nordjyske hovedby. Eksempelvis byder den weekend, som vi lige straks træder ind i, på to helt og aldeles gratis mini-koncerter for aalborgenserne (og andet tilrejsende godtfolk). Det er den nystartede pladeforretning Good Times Music i Brandstrupsgade (for de lokalkendte: i skater-shoppen Chokers gamle lokaler), der byder indenfor, og de har et par fine navne på programmet. I dag fredag kl. 15 kommer Diefenbach og spiller en akustisk koncert som optakt til deres show på Studenterhuset senere i aften. I morgen lørdag, ligeledes kl. 15, er det Larsen and Furious Jane, der byder på akustiske udgaver af numre fra deres anmelderroste plade Tourist With a Typewriter. De spiller lørdag aften på 1000fryd sammen med talentfulde Torpedoes. Og hey – Good Times Music lover varm kaffe, og det er da ikke helt ilde i disse kølige tider.

Leave a Reply