Nyheder

Jesus and Mary Chain-Jim vender langsomt tilbage

Jim Reid, sanger og guitarist i det hedengangne band Jesus and Mary Chain, er på vej ud af sit skjul.

Han har ikke givet meget lyd fra sig, siden hans band Freeheat langsomt gik i sig selv i for et par år siden.

Men Jim Reid har for nyligt udgivet en split-single sammen med sin lillesøster Linda. Singlen er udgivet på selskabet Transistor Music og har Jim Reids Song For A Secret på den ene side og Lindas band Sister Vanillas Can’t Stop The Rock på den anden.

I oktober sidste år kom Jim Reid også ud af sit skjul og optog en live session for Alex James’ Evening Sequence på BBC Radio 6. Jim Reid indspillede to numre med backing fra Phil King (ex-Lush). De to numre kan nu hentes over internettet:

Song For A Secret
Dead End Kids

Leave a Reply