Nyheder

Liveplade fra 4 Guitars

De fire guitarister Thurston Moore, Lee Ranaldo, Nels Cline og Carlos Giffoni er de fire guitarister på albummet Live At Luxx.

De to første guitarister fra Sonic Youth behøver næppe en præsentation. Nels Cline er for nyligt blevet indlemmet som guitarist i Wilco, og Carlos Giffoni er mest kendt for sine støjende solo-kompositioner.

På sin hjemmeside forklarer Nels Cline om den helt tilfældige koncert, som foregik i Brooklyn i 2001. Oprindeligt skulle aftenen have bestået af to separate koncerter – den ene med Thurston Moore og Carlos Giffoni og den anden med Lee Ranaldo og Nels Cline. Men da showet blev forsinket, besluttede de fire sig for at spille et samlet sæt, så de kunne komme tidligere hjem.

Albummet udgives på Important Records, og der er mulighed for at smuglytte til en bid fra albummet her. Hvis du ikke gider lytte, beskriver selskabet musikken med ordene: “œ(“¦) moments of tension, peace, violence (“¦) run trough every possible range of emotions. psychodelic tunnels of sound echo trough endless guitar lines, minimalism and maximalism both present in one moment, there are no solos and no selfishness.”

Leave a Reply