Nyheder

Nyt album fra The Paper Chase

Det kommende album har fået titlen Now you are one of us, og det udkommer til maj.

Sidst, The Paper Chase udgav et album, skrev Undertoners anmelder om God Bless Your Black Heart: “œKan du se ham den mærkelige, hastigt bevægende skikkelse ovre i hjørnet? Prøv at lytte til ham engang… Han synger grådkvalt, hysterisk, med et mentalt forskruet klarsyn og med et hurtigt dunkende hjerte, som hans korpus kun lige kan holde på plads. Han er skyggekunstner, sindssygepatient samt dukkemester i én, og styrer, som om han havde 10 sæt hænder, sine marionetter rundt i manegen, mens han hyperventilerende og med sveden springende fra panden danser til sit bands forstyrrede cabaret-agtige rock.”

Manden i front for The Paper Chase er den karismatiske John Congleton, og hans univers er mørkt, foruroligende og alt andet end behageligt – men det er også ekstremt dragende, og det honorerede Undertoner med en flot karakter. Anmeldelsen kan læses her.

Mellem de to albumudgivelser har The Paper Chase udgivet en split-single med Xiu Xiu. Og så skal John Congleton være med til at producere det kommende Polyphonic Spree-album, som vi skrev om i går. Det bliver så absolut et møde mellem to universer, der ligger i hver sin ende af humørspektret.

Trackliste til Now you are one of us:

1. it´s out there and it´s gonna get you
2. we know where you sleep
3. the kids will grow up to be assholes
4. wait until i get my hands on you
5. you will never take me alive
6. delivered in a firm unyielding way lingering for just a bit too long to communicate the message “œi own you”
7. the most important part of your body
8. what’s so amazing about grace
9. you’re one of them aren’t you?
10. the song will eat itself
11….and all the candy you can eat
12. all manner of pox or canker
13. at the other end of the leash
14. we will make you one of us
15. the house is alive and the house is hungry

Besøg The Paper Chase på internettet

Leave a Reply