Nyheder

Richmond Fontaine spiller i 9000 Aalborg

For knap et år siden udkom amerikanske Richmond Fontaines seneste album The Fitzgerald. Undertoners anmelder var vild i juni-varmen, ikke mindst med bandets sangskriver Willy Vlautin – hør bare hér:

“At kalde Vlautin én af USA’s absolut bedste sangskrivere netop nu og The Fitzgerald et af årets bedste albums er bestemt ikke en overdrivelse – det er nærmere det modsatte. The Fitzgerald er et helstøbt album af uhørt høj kvalitet, og hvis der en smule retfærdighed til, vil det i fremtiden blive set som lidt af en klassiker.”

Den slags ros kan vel ikke give meget andet end lyst til at opleve dette americana-orkester. Og det får nordjyderne (og tilrejsende fans) nu mulighed for. Søndag d. 4. juni spiller Richmond Fontaine nemlig på Studenterhuset i Aalborg. Koncerten er en del af en flere uger lang turné i Europa og er den eneste på dansk grund.

Lige i øjeblikket er der intet nyt om, hvornår Richmond Fontaine igen har en plade klar. Bandet var i studiet i februar, men et par mindre turnéer samt udgivelsen af Vlautins roman The Motel Life har indtil videre stået i vejen for yderligere fremskridt.

Leave a Reply