Nyheder

Cansei de Ser Sexy aka CSS på Loppen

Det brasilianske band Cansei de Ser Sexy besøger Loppen i København til november.

Brasilien er et af verdens største lande, men ud over musik fra Tropicália-bevægelsen – som talte navne som Caetano Veloso, Gilberto Gil og Os Mutantes – har det været småt med musik, der er slået igennem på verdensplan.

Om Cansei de Ser Sexy – eller CSS som de også kalder sig – er slået igennem, kan måske diskuteres. Men en pladekontrakt med amerikanske Sub Pop og den fantastiske single (med den fantastiske titel) “œLet’s make love and listen to Death From Above” er et godt skridt på vejen. CSS blander på bedste vis Talking Heads med Fannypack og tilføjer en knivspids elektro.

CSS er dette efterår på besøg i Europa og gæster i den forbindelse København. Bandet spiller d. 23. november på Loppen.

Leave a Reply