Nyheder

Fennesz' gennembrudsalbum genudgives med bonustracks

Som en lille præ-julegave bliver Fennesz’ album Endless Summer genudgivet i december.

Albummet blev oprindeligt udgivet i 2001 og gjorde for alvor Fennesz kendt for sin blanding af guitarflader og elektroniske elementer, som sammen kreerede fine melodier.

Den nye version af albummet er blevet mixet om af Fennesz selv, hvilket har resulteret i en mere åben lyd. Og så kommer albummet med to ekstranumre: “Badminton Girl”, som originalt fandtes på en split 12″ med Main, og “Endless”, som er et hidtil uudgivet nummer.

Hvis man er fanboy og ikke kan vente til december, så er der hjælp på vej. Mandag d. 6. november udkommer 10″ Plays, som indeholder numrene “Paint It Black” og “Don’t Talk (Put Your Head On My Shoulder)” – hyldestnumre til henholdsvis The Rolling Stones og The Beach Boys. Numrene er tidligere udgivet på 7″.

Trackliste til Endless Summer – New Edition
1. Made In Hong Kong
2. Endless Summer
3. A Year In A Minute
4. Caecilia
5. Got To Move On
6. Shisheido
7. Before I Leave
8. Happy Audio
9. Badminton Girl
10. Endless

Leave a Reply