Nyheder

Tre gange julerock i København

Hvis du julehygger bedst med masser af rock’n’roll, er der flere arrangementer at vælge mellem i København.

Nu på lørdag, d. 9. december, lægger Play/Rec ud med “A Play/Rec Kind of Christmas” i Huset i Magstræde. Her spiller Barra Head, The Unit, Monoton, The Violet Hour, The Magic Bullet Theory, La Copenhagen og special guests Beta Satan, der er opstået i kølvandet på Tiger Tunes’ farvel.

Lørdag d. 16. december har du hele to muligheder (faktisk tre, hvis du medregner muligheden for at blive hjemme og se Kandis skælde ud på Pyrus i Alletiders nisse): Du kan vælge at slå vejen forbi Cruncy Frogs “œSpröde Jul”, hvor Heavy Trash, PowerSolo, Epo-555, Sterling, Wolfkin og The Tremolo Beer Gut kløjes om kap i pebernødder på Lille Vegas scene. Desuden lover Crunchy Frog en gratis guldøl indkluderet i billetprisen samt t-shirts til de første 40 gæster, så der skulle være grund nok til at tilbringe aftenen med at drikke sig fuld til julerock på Vesterbro.

Hvis du er til et mere alternativt svar på rock-julestue, skal du bare lidt længere ned ad Enghavevej, nærmere betegnet til nr. 80: Copenhagen Skatepark. Her afholder Cph-Sound “œPunch Bowl – skate vs. rock”, der kombinerer skate-konkurrencer, juleri og hårdere rock. Det er fra kl. 15 om eftermiddagen og frem til midnat med As We Fight, The Psyke Project, Gob Squad, Wild Evil Entertainment Dept., Left Hand Charity samt Robert Green. Cph-Sound proklamerer selv, at det bliver “œårets mest actionfyldte julearrangement”.

Leave a Reply