Nyheder

Kendte fans hylder Go-Betweens på ny plade

Er du en go’ Go-Between-fan? Så har du nu chancen for at deltage på en hyldestplade til salig Grant McLennan.

Med den australske sanger og sangskriver Grant McLennans alt for tidlige død sidste maj, mistede Australien og musikverdenen en af de sidste 20 års fornemste troubadourer.

Grant McLennan

Hans indflydelse som medlem af The Go-Betweens og som solokunstner kan dårligt undervurderes, og to af bandets dedikerede fans har som en konsekvens deraf taget initiativ til et hyldestalbum med den rammende og kærlige titel Love Goes On.

Det vil både indeholde coverversioner af numre fra McLennans soloplader såvel som fra hans tid i The Go-Betweens og udgives af David James Buckner og hans kone Sherri på deres eget pladeselskab Rare Victory.

Den musikalske opbakning kan man roligt påstå er McLennan værdig. På gæstelisten er bl.a. engelske The Clientele, The Orchids, Auteurs/Black Box Recorder-guruen Luke Haines, Trembling Blue Stars og Portastatic.

Derudover kan det være interessant for fans af The Go-Betweens, at gruppens måske største hit, “Love Goes On”, står uden aftager på hyldestpladens trackliste, efter at et pludseligt afbud ramte initiativtagerne. Så interesserede kan sende deres version af nummeret til Rare Victory på deres mail: rarevictory@gmail.com.

Hvis du er heldig, kommer du i selskab med disse herrer og damer:

The Bats: Right Here
Brookville: Haunted House
The Clientele: Orpheus Beach
Future Pilot AKA: Dusty in Here
Glenn Bennie/GB3 [ft. Angie Hart]: Devil’s Eye
Luke Haines (The Auteurs/Black Box Recorder): You Won’t Find It Again
Paul Handyside (Hurrah!): Bachelor Kisses
Kelman: Apology Accepted
Mellow Drunk: Boundary Rider
The Orchids: Magic in Here
Portastatic: Bye Bye Pride
Trembling Blue Stars: Coming Up for Air
Phil Wilson: Black Mule

Et par af numrene kan sniglyttes på Rare Victorys MySpace-profil.

Leave a Reply