Nyheder

Dead Moon tilbage på hesten

Verdens mest sortklædte, piratagtige og muligvis bedste rockband vender tilbage med ny trommeslager.

For ikke så længe siden bekendtgjorde den Oregon-baserede gruppe Dead Moon, at de var gået hver til sit efter en tyve års benhård psychpunk-tour de force. Det var en beklagelig nyhed. For ikke alene havde Dead Moon udsendt en lang række fænomenale plader. De var også et suverænt liveband. Og nyheden blev ikke mindre sørgelig af, at den kom nærmest samtidig med, at gruppen udsendte den uovervindelige opsamling Echoes of the Past, som muligvis kunne have givet dem den fortjente opmærksomhed.

Men ingen ulykke varer evigt. For nu vender trioens to frontfigurer Fred og Toody Cole tilbage under det ikke helt seriøse navn Pierced Arrows. Det skriver Oregon-avisen Willamette Week. Det er uklart, hvad man skal lægge i navnet. Piercede pile … Måske en slags indianerpunk? Det ville i hvert fald ligge fint i forlængelse af Dead Moon.

Pierced Arrows er Dead Moon minus trommeslager Andrew Loomis. Ifølge Willamette Week blev Dead Moon sandsynligvis opløst pga. uoverensstemmelser mellem Loomis og ægteparret Cole, så i det lys er det måske ikke så sært. Men uanset hvad bliver det med statsgaranti vanskeligt at erstatte Loomis’ hårdkogte stil. Vi får se, hvordan det kommer til at gå. Ifølge et rygte er den nye trommeslager søn af en keyboardspiller, som Fred Cole spillede med i 70’er-gruppen Albatross.

Leave a Reply