Nyheder

A Kid Hereafter – nu også i metalversion

Det danske poppunk-band danner et ’band i bandet,’ der spiller ekstremmetal.

Hvis du nogensinde har været til en A Kid Hereafter-koncert, har du med stor sandsynlighed hørt en masse numre fra bandets debutplade Rich Freedom Flavour, som udkom i januar måned i år.

Sandsynligheden for, at du troede, du var gået til den forkerte koncert, er også til at få øje på. For når A Kid Hereafter har spillet live, har de af og til afsluttet deres koncerter med en række hurtige metalnumre – enkelte shows har angiveligt bestået af lutter mædl.

Der er mere end bare gimmick over sådan en genreforvirring, for medlemmerne i A Kid Hereafter er alle vilde med ekstremmetal, ikke mindst med at spille det.

…in the Grinding Light
For at komme forvirringen lidt til livs har A Kid Hereafter således valgt at danne et band i bandet. Det hedder A Kid Hereafter in the Grinding Light og inkluderer, ud over de sædvanlige kids, Manoj Ramdas (Spektr, ex-Raveonettes).

»A Kid Hereafter er et festband i alle afarter, og hård og hurtig metal har altid repræsenteret den optimale fest for mig, så det har været det naturligste skridt at inddrage noget tons i vores regnbue,« fortæller den storskæggede frontmand Frederik Thaae.

Plade på vej
A Kid Hereafter in the Grinding Light har netop underskrevet en kontrakt med Target Distributions sublabel Drug(s), så man kan inden for en overskuelig fremtid forvente en plade fra dette projekt i projektet.

Desuden spiller gruppen d. 1. november et såkaldt “grind-remixed” show på Lades i København, der vil byde på til lejligheden elektronificerede og remixede versioner af repertoiret.

A Kid Hereafter spiller smadder på Nakkefestival, 18. juli 2007

Leave a Reply