Nyheder

Great Lake Swimmers tilbyder gratis live-ep

En tur i kirken involverer ikke altid en gudstjeneste. Canadiske Great Lake Swimmers bød på koncert, som nu er udgivet som optagelse.

Når musik fremføres i en kirke, får det en helt majestætisk klang. Skyldes det den rungende og helt naturlige rumklang inden for murværket, fordi man sidder i Guds hus eller noget helt tredje? Hvad grunden end måtte være, har canadiske Great Lake Swimmers fundet ud af, at deres musik ikke lyder helt ueffen i sådan et rum.

I april måned inviterede de således et par hundrede fans med i Church of The Redeemer i Toronto, hvor de bl.a. spillede Ongiara, bandets seneste plade fra i år, i sin helhed.

Koncerten blev optaget, og det har nu resulteret i en ep med den rettelige titel Live at The Church of the Redeemer. Ep’ens fem sange når omkring Great Lake Swimmers’ tre udspil: “There Is a Light,” “I Am Part of a Large Family” og “Put There by the Land” fra Ongiara, “Various Stages” fra 2005-udgivelsen Bodies and Minds og “Moving Pictures, Silent Films” fra den selvbetitlede debutplade fra 2003.

Download Live at The Church of the Redeemer

Se video – Great Lake Swimmers: Backstage with the Modern Dancers

Leave a Reply