Nyheder

American Music Club besøger Danmark med nyt album i bagagen

Amerikanske følsomhedslegender går den gyldne alder i møde.

American Music Club er efter tre års tavshed klar med nyt. Med medlemmernes alder i betragtning, er det måske ganske passende, at udspillet kommer til at bære navnet The Golden Age. Det udkommer d. 18. februar 2008 på Merge Records i USA, mens det bliver Cooking Vinyl, der står for den europæiske udgivelse.

Det amerikanske band har udgivet albums siden 1986, men holdt en pause på hele ti år efter 1994s San Francisco. Udgivelsesstilstanden blev ophævet med Love Songs for Patriots, der markerede et fint comeback for Mark Eitzel og co. The Golden Age bliver det niende studiealbum i rækken.

Udover den nye album plade danskerne også glæde sig til et par koncertbesøg i 2008. American Music Club besøger nemlig Lille Vega d. 27. februar og Voxhall d. 2. marts.

Tracklisten til The Golden Age ser således ud:

1. All My Love
2. The Victory Choir
3. The Decibels and the Little Pills
4. The Sleeping Beauty
5. The Stars
6. All the Lost Souls Welcome You to San Francisco
7. Who You Are
8. The Windows of the World
9. One Step Ahead
10. The Dance
11. I know That’s Not Really You
12. On My Way
13. The Grand Duchess of San Francisco

I følge zinet CMJ har frontmanden Mark Eitzel brugt en del tid på at få en live-følelse frem på The Golden Age. Om det er lykkedes må vi vente til februar med at finde ud af. Til gengæld behøver man ikke vente længere end et par sekunder (alt afhængig af internethastigheden) på at høre + se en fornem liveudgave af det smukke, nye nummer “The Sleeping Beauty”:

Leave a Reply