Nyheder

Lummert nyt fra Aidan Moffat

Den tidligere Arab Strap-frontmand er klar med frækt soloalbum.

Efter at den fremragende skotske gruppe Arab Strap i 2006 lagde sig selv i kisten, efter en udgivelsesfærd, der startede i 1996 og som ganske passende sluttede med 2005s The Last Romance, så har både Malcolm Middleton og Aidan Moffat plejet melankolien og deres solokarrierer. Den snøvlende Moffat, der tidligere har udgivet plader som L. Pierre er nu for første gang klar med et album i eget navn og såvel cover, som den til lejligheden oprettede hjemmeside tyder på, at det bliver en hed omgang.

I Can Hear Your Heart udkommer 28. januar næste år, og er gennemsyret af Moffats lyriske prosastil, der her damper af liderlighed og sex. Det er altså langt fra tilfældigt, at man skal være over 18 for at komme ind på det minisite, som er tilegnet det nye album, og som kan findes her. Når man har fået tørret duggen af brillerne, så er der også masser af musikalske godbidder at hente her. Foruden tekster og smagsprøver på det nye album, så kan man hente to eksklusive og ganske gratis sange, der ikke tidligere har været udgivet.

Albummet indeholder foruden hele 24 numre også en novelle, en cd-rom med bonusmateriale, og som om det ikke var nok, så får man også en EP med fem sange oveni. Så der er virkelig grund til at glæde sig til januar.

Leave a Reply