Nyheder

Syvende album fra Mia Doi Todd

Mia Doi Todds kommende album Gia er det syvende fra kvinden med den beundringsværdige stemme.

Stemmen kendes både fra hendes mange solo-album og fra hendes arbejder sammen med bla. Dntel. Hun er klassisk trænet, og kombineret med hendes dybe, kraftfulde røst er hendes stemme let genkendelig og meget stemningsskabende.

Mia Doi Todd har selv skrevet alle numrene til Gia, som hun har produceret i samarbejde med Build An Ark-medlemmerne Carlos Nino og Miguel Atwood-Ferguson. Sammen med Chicago-bassisten Joshua Abrams, som har spillet sammen med blandt andet Sam Prekop og Prefuse 73, hjælper de to med at give stemmen tilpas musikalsk modspil.

Trackliste
1. River Of Life / The Yes Song
2. Night Of A Thousand Kisses
3. Big Bad Wolf & Black Widow Spider
4. Sleepless Nights
5. Esperar Es Caro
6. Kokoro
7. Can I Borrow You?
8. Wolf Reprise
9. In The End
10. Old World New World

Læs anmeldelsen af Manzanita

Leave a Reply