Nyheder

Gonzales' nye album klart

Gonzales udgiver sit nye album Soft Power d. 3 juni på canadiske Arts & Crafts.

På den måde vender den canadiske musiker med fødenavnet Jason Beck tilbage til det land, han forlod for ti år siden. I 1998 flyttede han til Berlin og siden til Paris for at finde nye musikalske græsgange. I Berlin proklamerede han sig for “President of the Berlin Underground” og var sammen med Peaches et festikon gennem flere år.

I Paris har han på to album arbejdet sammen med Feist og været medskriver og producer på sangerindens album Let It Die og The Reminder. Jane Birkin og Daft Punk har også stiftet bekendskab med den kamæleonske musiker.

På Gonzales’ Myspace-side kan du høre åbningsnummeret fra det kommende album, og du kan ligeledes lytte til “Let’s Ride Megamix”, som har gæsteoptrædener af Peaches, Feist, Jarvis Cocker, SoCalled, Katie Moore, Mocky, Teki Latex, Katerine, Jamie Lidell, Abd Al Malik, Taylor Savvy, Princess Superstar og Ad Hawk.

Trackliste:
1. Working Together
2. Slow Down
3. Theme From In-Between
4. Unrequited Love
5. Map Of The World
6. Modalisa
7. Apology
8. Let’s Ride
9. C Major
10. Singing Something
11. Fortunately, Unfortunately (Bonus Track)
12. Slow Down (Bonus Remix featuring Teki Latex)
13. Home Movies (Bonus Track)

Leave a Reply