Nyheder

Live-album fra Patti Smith og Kevin Shields

Et samarbejde mellem Patti Smith og Kevin Shields, der blot bestod af to aftener med fælles koncert, udgives nu på cd.

To datoer i henholdsvis 2005 og 2006 spillede de to legender sammen på scenen i Londons Queen Elizabeth Hall. Samarbejdet havde fået navnet The Coral Sea efter navnet på Patti Smiths bog af samme navn fra 1996, der var en hyldest til kunstneren Robert Mapplethorpe, som var en nær ven af hende og tog billedet til hendes debutalbum Horses fra 1975.

Nu udkommer de to koncerter på en dobbelt-cd på selskabet PASK, der bestyres af de to hovedpersoner på albummet – Patti og Kevin. Musikken på albummet, der ikke har nogen trackliste, består af hendes ord og hans guitar – og intet andet.

Albummet udkommer d. 11. juli.

Leave a Reply