Nyheder

Gang Gang Dance-frontkvinde går duo

New Yorker-mode for kvinder - topløs eller maskulint skjorte og slips.

Lizzi Bougatsos fra Gang Gang Dance udgiver nyt album

New Yorker-mode for kvinder - topløs eller maskulint skjorte og slips.

New Yorker-mode for kvinder - topløs eller maskulint skjorte og slips.

Hvis man nu synes, at Gang Gang Dances seneste album Saint Dymphna er alt for poppet i forhold til de tidligere albums, og det er på sin vis en ærlig sag, så burde man måske kigge nærmere på I.U.D.. Det er nemlig forsangeren Lizzi Bougatsos fra Gang Gang Dance i samarbejde med Sadie Laska.

Og her er der i hvert fald masser af tribalrytmer, støj og Lizzies ekkoende sirene-stemme, der tilsammen ikke ligefrem staver til pop. Der skulle være et album med titlen The Proper Sex ude den 24. marts på The Social Registry.

Leave a Reply