Nyheder

Lyd+Litteratur-festival starter i morgen

Oplev poetiske ord henover eksperimenterende musik
lydia_lunch2
I morgen den 16. april starter den syvende Lyd+Litteratur-festival i Århus. En festival, der forbinder litteratur, musik og lydkunst. Det er Geiger og Litteraturen på Scenen, der står bag det nu mange-årige arrangement, og Geiger har også de senere år udgivet album med kunstnere, som dyrker samme spændingsfelt.

I år er der særlig grund til at spærre øjnene op, da arrangørerne har hevet intet mindre end en legende til byen. Lydia Lunch var en afgørende figur på New Yorks brutale no wave-scene i slutningen af 70’erne som frontfigur i Teenage Jesus & The Jerks. Til festivalen optræder hun med den franske elektroniske musiker Philippe Petit.

Derudover får festivalen besøg af folk som Lars Frost, Tone, TS Høeg og ikke mindst Jens Blendstrups kaos-trup Frodegruppen 40. Festivalen varer frem til den 18. april, og der er endda enkelte satelit-shows i København både den 17. og 19. april. Se hele programmet på deres hjemmeside.

Leave a Reply