Nyheder

Nyt awardshow sætter musikken fri

Skrevet af Christian Klauber

Undergrundsmusikkens eget awardshow
underground-music-awards
Undertoner klapper i hænderne ved nyheden om, at endnu et awardshow har set dagens lys. Denne gang er det dog ikke (nødvendigvis) kendisser og andre scenevante linselus, der vil fylde den røde løber. Det er derimod hele den danske musikundergrund, der får muligheden for at hylde hinanden og sig selv ved Underground Music Awards (UMA).

UMA ønsker at fremme og synliggøre den talentmasse, der myldrer rundt i undergrunden og endnu ikke er trådt ind i offentlighedens spotlight. Så er du interesseret i at mærke det solide, bløde, røde stof under dine fødder, svede anstændigt i spotlightene og nyde blitzkrigen foran dig – og har du eller dit band så meget kunstnerisk integritet og originalitet, at du/I er undergrunden – så opfordrer Undertoner og organisationen bag UMA dig til at gå ind på UMA’s hjemmeside og oploade din musik inden d. 20 april 2009, hvor tilmeldingsfristen udløber.

Herefter vil et uvildigt panel af musikere og branchefolk udvælge, hvilke bands der bliver nomineret, måske endda VINDER og derigennem får mulighed for at optræde live til UMA, der afholdes i Pumpehuset i København og forhåbentlig er det første skridt på vejen mod en tilbagevendende årlig begivenhed, der fejrer den talentfulde, danske undergrund. Undertoner kigger begejstret med fra sidelinjen.

Leave a Reply