Konkurrencer

Vind genudgivelsen af Chairlifts debut

Skrevet af Redaktionen

Kan du lide Kate Bush? Ved du en lille smule om hende? Godt, for så har du muligheden for at vinde Chairlifts debutalbum fra 2008 – i en til lejligheden opdateret version.

Vind genudgivelsen af Chairlifts debut

I 2008 udgav Brooklyn-bandet Chairlift deres debutalbum Does You Inspire You. Det gjorde de – så vidt Undertoner er orienteret – desværre kun i USA og omegn. I hvert fald kom albummet ikke til vores lille land. Det råder Chairlift heldigvis bod på nu, hvor albummet udkommer i Danmark, inklusive det lille add-on, at der er tilføjet to numre, nemlig “Le Flying Saucer Hat” og “Dixie Gypsy”.

Ringer Chairlift mon dig op næste gang?

Ringer Chairlift mon dig op næste gang?

Bandet, der ifølge Loppens hjemmeside i øvrigt spiller en gratis (?!?!?) koncert i morgen, mandag, præsenterer en ganske eklektisk plade, der er noget af en synthboblende indiepopplade, som får Undertoner-redaktionen til at tænke på de gladeste numre fra de skotske indiepopsnedkere Belle & Sebastian, kombineret med lidt orientalsk inspireret popklang, der får os til at tænke på at løbe op ad bakker og ned i dale sammen med indiepopmagikeren Kate Bush.

Undertoner udlodder et eksemplar af albummet til fem heldige vindere. Og når vi nu alligevel snakker om indflydelse, påvirkning, afsmitning og den slags musikalsk paratviden, skal vi så ikke lige få på plads, hvad det egentlig var, det album hed, som Kate Bush udgav i 1985, og hvor der netop var en sang, der handlede om at løbe op ad bakker?

Vi skal have dit svar senest søndag den 31. maj.

Vinderne er fundet. Vi takker ydmygst for interessen.

Leave a Reply