Konkurrencer

Vind album med When Saints Go Machine på vinyl og plastic

Skrevet af Redaktionen

Den heftigt fremadstormende gruppe When Saints Go Machine har udgivet deres debutalbum fyldt med klubklare hits, og Undertoner udlodder albummet i både vinyl- og cd-format til fem heldige vindere.

Klubpop på vinyl og cd

Foto: Mads Perch

Foto: Mads Perch

Det danske band When Saints Go Machine er stormet frem på ganske kort tid. Deres ep er blevet spillet på P3, de vandt P3’s talentpris for nye, danske bands og nu er de klar med deres fuldlængde-album, som udkommer på EMI.

I interviewet med Undertoners Signe Palsøe nævner bandet selv Morissey, Nick Cave og techno som inspiration og kalder desuden deres musik for klubpop. Bandet laver musik til dansegulvet, uden det dog betyder, at de har et ensidigt lydbillede.

Men det kan fem af jer læsere jo selv få muligheden for at bedømme. I kan nemlig vinde et eksemplar af When Saints Go Machines debutalbum, Ten Makes a Face, i både cd- og vinyl-format. Det eneste, det kræver, er, at I svarer rigtigt på nedenstående spørgsmål senest fredag den 12. juni.

Vinderne er fundet! Tak for interessen…

Leave a Reply