Nyheder

Nyt Silver Mt. Zion-album på vej

Silver Mt Zion_coverSelvom det snart er et årti siden, at Constellation Records var det nye hotte i musikmiljøet med bannerføreren Godspeed You Black Emperor!, så er selskabet ikke gået i stå. I år har Do Make Say Think og Vic Chesnutt eksempelvis udgivet albums på selskabet, og næste år sender Tindersticks og Silver Mt. Zion nyt på gaden.

Det er Prefix Mag, der har opstøvet nyheden om opfølgeren til Silver Mt. Zions 13 Blues for Thirteen Moon. Den kommer til at hedde Kollaps Tradixionales, bliver udgivet 8. februar og kommer i tre formater: en deluxe 2×10″ vinyl inkl. cd, en deluxe cd og en almindelig cd. Til de første 2500 købere af hver deluxe-mulighed kommer der en kunstbog og to forskellige plakater med.

Og allerede nu kan man høre en smagsprøve fra albummet. Sangen hedder “Kollaps Tradicional (Bury 3 Dynamos)” og kan høres på bandets hjemmeside.

Leave a Reply