Nyheder

Fennesz, Rehberg og O’Rourke spiller i stereo

Jim O'Rourke trak i arbejdstøjet til den nye Fenn O'Berg-plade.
Jim O'Rourke trak i arbejdstøjet til den nye Fenn O'Berg-plade.

Jim O'Rourke trak i arbejdstøjet til den nye Fenn O'Berg-plade.

Så har de høje herrer i artsy fartsy-klubben holdt møde og blevet enige, om de burde udgive en plade. Artsy fartsy-klubben hedder Fenn O’Berg og udgøres af medlemmerne Jim O’Rourke (tidligere Gastr del Sol og Sonic Youth), Christian Fennesz og Peter Rehberg (Pita). Sidst klubben udsendte årsrapport, var i 2002 med albummet The Return of Fenn O’Berg, så det er da også på tide, at de terroriserer verden igen med deres eksperimenterende electronica.

Ifølge Tiny Mix Tapes får vi derfor et helt nyt album på vinyl og cd den 2. marts med titlen In Stereo. Foruden sampling og digitale fiksfakserier vil de også anvende guitar, klaver, bas og percussion på det nye album, så de har virkelig arbejdet for lyden.

Her er en trackliste, der helt bevidst ikke følger kronologisk orden:

01. Part III
02. Part IV
03. Part V
04. Part I
05. Part VII
06. Part VI
07. Part II *

*Kun på vinyl-versionen.

Leave a Reply