Nyheder

Target inviterer til påskekalas

»Åh. Der er påskeæg til både højre og venstre.« Bl.a. My Evil Twin spiller til Targets påske-treat.
Skrevet af Christian Klauber

For folk, der ikke er for trætte af at puste æg og lede efter dem i haven bagefter, sammen med irriterende småsøskende, byder Targets tre pladeselskaber (Mighty Music, Tactic Records og Target Records) i påsken indenfor i Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, til Target Label Nights. Fra torsdag d. 1. april til lørdag d. 3. […]

»Åh. Der er påskeæg til både højre og venstre.« Bl.a. My Evil Twin spiller til Targets påske-treat.

»Åh. Der er påskeæg til både højre og venstre.« Bl.a. My Evil Twin spiller til Targets påske-treat.

For folk, der ikke er for trætte af at puste æg og lede efter dem i haven bagefter, sammen med irriterende småsøskende, byder Targets tre pladeselskaber (Mighty Music, Tactic Records og Target Records) i påsken indenfor i Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, til Target Label Nights.

Fra torsdag d. 1. april til lørdag d. 3. april giver en nypresset 50’er mulighed for at stifte bekendtskab med, hvad Target har på plakaten i 2010. Og det er muligt at komme hele vejen rundt. Hver aften tilhører nemlig et af de tre pladeselskaber: fra metal torsdag over alternativ pop og rock fredag, inden festivalen afsluttes med en solid omgang rock lørdag.

Label-aftenen, der i fremtiden vil være et tilbagevendende arrangement, spices yderligere op med dj’s, og der er endda også mulighed for at nappe sig nogle gratis øl mellem klokken 20 og 21, hvis man er blandt de hurtigste, der ankommer til åstedet. Så når æggene er fundet og chokoladen spist, er det med at komme af sted mod Råhuset, hvis du har lyst til flere påskeæg: Der er i hvert fald være noget for enhver smag i Targets musikalske påskekurv.

Torsdag, 1. april (metal):
21:00 Ripe
21:50 Anoxia
22:40 Boil
23:30 Psy:code

Fredag, 2. april (alt. pop og rock):
21:00 Neon Girls
22:00 My Evil Twin
23:00 The Bronson Brothers

Lørdag, 3. april (rock):
21:00 Bullet Train Blast
22:00 The New Heartaches
23:00 Oliver Weers
24:00 Stella Blackrose

Vil du vide mere, kan du finde yderligere information her.

Leave a Reply