Nyheder

Ny dansk koncertvideoserie ser dagens lys

I got you on tape

I Got You on Tape

Et nyt danske site dedikeret til koncertvideoer ved navn The Copenhagen X Sessions lancerer nu en ny koncertvideoserie. 17 danske bands, der blandt andet omfatter I Got You on TapeFallulah, Oh No Ono, White Pony, WhoMadeWho, Sleep Party People og The Kissaway Trail, vil i den kommende tid indspille en række koncertvideoer indeholdende numre skrevet specielt til projektet, der er et samarbejde mellem Roskilde Festival og Sony Ericsson.

Good Boy! Creative, der før har instrueret musikvideoer for blandt andre I Got You on Tape og WhoMadeWho, kommer til at stå for billedsiden, mens Ebbe Frej og Mikkel Max Hansen fra epo-555 håndterer lydsiden.

Videoerne bliver offentliggjort på projektets egen hjemmeside i løbet af september.

Leave a Reply