Konkurrencer

Rør blodet op med et The Bravery-album

Skrevet af Redaktionen

Synthrockchok. Undertoner udlodder tre albums med The Braverys sidste udskejelser, Stir the Blood.

Et billede fra den dag, hvor blodet i The Braverys kropper var rørt op med regnbuer.

Et billede fra den dag, hvor blodet i The Braverys kropper var rørt op med regnbuer.

Iørefaldende og catchy indierock er ikke noget, vi går af vejen for her på Undertoner. Vi formoder, at vores læsere har det på nogenlunde samme måde. Derfor har vi fået fat i et par stykker af det seneste album fra The Bravery, så vores lyttere kan få rørt blodet op med lidt synth.

Ifølge vores anmelder er der på albummet »for alvor sat skub i maskinparken, og numre som “Adored” og “Hatefuck” blæser til angreb med den, for The Bravery, noget hårde og bastante beatsektion.« Det skulle da nok være noget, der kan få blodet til at løbe lidt hurtigere.

Har du også lyst til lidt musikalsk hjælp til at ryste den sidste vinterkulde ud af de indre løbebaner, skal du rulle den musikkirurgiske paratviden ud og svare rigtigt på nedenstående spørgsmål fra Undertoners quizmastermind. Vi skal have svaret i vores elektroniske postkasse senest torsdag den 24. juni, hvis du vil være en af de tre, der har muligheden for at vinde.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply