Konkurrencer

Vind billetter til Sage Francis

Skrevet af Redaktionen

Smid hænderne op, find emoklunset frem og gæt rigtigt. Så kan du vinde 3×2 billetter til et på alle måder mindblowing hiphopbrag med Sage Francis.

Sage Francis i et beklemt, men givende psykoterapeutisk øjeblik.

Undertoner elsker hiphop og rap. Undertoner elsker indierock. Så det giver nok sig selv, at vi er ret glade for Sage Francis. Med sin blanding af emotionelle tekster og aggressivt leveret rap har han – med udgivelser som Personal Journals (2002) og A Healthy Distrust (2005) – sat barren højt for den alternative rap i de første 10 år af det nye årtusinde.

På sin seneste plade, LI(F)E, har han sat en endnu tykkere streg under indierockens indflydelse på hans udtryk og inviteret markante musikpersonligheder fra den alternative rockscene til at skrive musikken. Undertoners anmelder, Kim Elgaard Andersen, var da også skeptisk, men overgav sig delvist, selvom han erkendte, at Sage Francis er bedst »når han bedriver psykoterapi på sig selv […] og vader gennem minder, der har formet ham som person« og generelt begejstredes over det lyriske niveau.

28. september får Danmark fornøjelsen af Sage Francis, når han lægger op til psykoterapeutisk bouncing i Vega. Vil du med til den koncert gratis, har du muligheden for at vinde en billet til dig og din ledsager, hvis du kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi skal have dit rigtige svar senest torsdag den 23. september.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Leave a Reply