Konkurrencer

Vind det nye album med The Malpractice

Skrevet af Redaktionen

Har du styr på Johannes Gammelbys fortid? Så kan du vinde I Am Bones-mandens nye album med The Malpractice. Klik!

Johannes Gammelby tager en isbjørn på røven.

Johannes Gammelby er en gesjæftig herre. Han har været en del af den danske undergrund i nogle år efterhånden og er nok mest kendt for I Am Bones, men han laver også ballade med nogle af de tidligere Tiger Tunes-medlemmer i Beta Satan. Og det kan faktisk overraske, når han åbenbart slet ikke bryder sig om at indspille musik.

Men nu har han alligevel udgivet en plade med det hjemmebryggede koncept The Malpractice. Pladen hedder Tectonics, og Mads Simon Hestbech skriver om den: »På trods af små skønhedsfejl og en enkelt ordentlig fuser vil jeg på det varmeste anbefale pladen – og at der ligger danske kræfter bag, gør det kun endnu mere bemærkelsesværdigt, for det har bestemt potentiale til at række ud over grænserne.« Og så kvitterer han lige med gavmilde fem en halv U’er.

Så hey, så god en plade har du da lyst til at høre. Hvis du er heldig og samtidig kan svare på nedenstående spørgsmål senest den 31. oktober, kan du vinde et af de fem eksemplarer, vi har af det nye album. Jamen, så svar dog.

Vinderne er fundet…

Leave a Reply