Artikler

Foto-reportage: Xiu Xiu + Zola Jesus + Former Ghosts live

Xiu Xiu
Skrevet af Camilla Grausen

Undertoners anmelder endte på skadestuen i stedet for til koncert med amerikansk, eksperimenterende indierock x 3 i Huset i Magstræde. Undertoners fotograf var dog på pletten da Xiu Xiu og co. indtog scenen.

Det var en mørk og stormfuld aften. I mandags, den 8. november 2010, altså. Og Xiu Xiu, Zola Jesus og Former Ghosts spillede på Musikcaféen i Huset i Magstræde i København. Undertoners pt. mest uheldige anmelder, Signe Palsøe, nåede ikke så langt som til at opleve de tre amerikanske bands på scenen, til gengæld nåede hun at opleve en cykeltur i regn og blæst, en ondsindet kantsten, en skadestue og en blå fod. Men Undertoners fotograf Mathias Laurvig nåede heldigvis helskindet frem og dokumenterede aftenens koncerter således:

Fotos: Mathias Laurvig, LiveShot.dk

Leave a Reply