Nyheder

Ny video og nyt album på vej fra Times New Viking

Den ultraskramlede lo-fi-trio Times New Viking udgiver deres fjerde album Dancer Equired den 25. april. Det fejres med den nye single “No Room to Live”.

Times New Viking er klar med nyt album til april.

Ifølge Pitchfork udgiver den ultraskramlede lo-fi-trio Times New Viking (hvis stil af og til betegnes som shit-fi eller shitgaze) deres fjerde album Dancer Equired den 25. april. Det fejres med den nye single “No Room to Live”, som dog ikke er helt ny, idet den tidligere er blevet solgt på en ‘tour only’-7″-single i forbindelse med gruppens turné med Guided by Voices. Til singlen hører også en video, som til tilgengæld er splinterny og via bandets nye pladeselskab Merge Records kan nydes lige her!

I forhold til tidligere materiale fra gruppen er lyden på “No Room to Live” overraskende ren og pæn. Om det er gældende for hele Dancer Equired, må tiden dog vise. I alle tilfælde bliver der noget at leve op til for gruppen, idet det seneste album, Born Again Revisited (2009), vakte stor begejstring hos anmelder Lasse Dahl Langbæk, som gav det fem U’er og følgende ord med på vejen: »Times New Vikings smadrede lyd vil man, tror jeg, enten elske ubetinget eller på ingen måde kunne forstå det fascinerende ved. Forstår man derimod fidusen i at fucke gode melodier up ved at producere dem helt ad helvede til, vil man falde pladask for Born Again Revisited

Leave a Reply