Nyheder

Causa Sui udgiver sig selv og spiller med Thulebasen

Skrevet af Mikkel Arre

Causa Sui udgiver i starten af april første plade på deres eget selskab El Paraiso.

I 2006 spillede Ron Schneiderman fra amerikanske Sunburned Hand of the Man en impro-koncert på Christiania sammen med syrerockerne Causa Sui og Jørgen Teller.
Til sammen kaldte de sig Pewt’r JJJJJ, og optagelsen blev optaget, udgivet og givet skulderklap her på sitet.

To et halvt år senere vendte Schneiderman tilbage til Danmark, og i den forbindelse mødtes han og Causa Sui på ny. Hen over nogle dage indspillede de en række jam-baserede numre, og nogle af disse er nu klar til at blive udgivet. Causa Sui fejrer nemlig, at de har startet deres eget pladeselskab, El Paraiso, ved at udgive Pewt’r Sessions 1 i starten af april.
Det tenniskyndigt betitlede åbningsnummer “Pewt’r Wozniacki” kan høres i sin fulde længde her:

Derudover har Causa Sui efter snart et halvt års koncertpause skrevet et par shows i kalenderen. 8. april spiller de på Studenterhuset i Aalborg sammen med anmelderroste Thulebasen. Dagen efter følges de to bands til København, hvor de spiller på KB 18 i Kødbyen.

Leave a Reply