Nyheder

Iceage, M-Cnatet, Spejderrobot med flere åbner frizone på Carlsberg

FriZonen vil gøre det lettere for initiativrige unge at arrangere events og koncerter. Initiativet fejrer sin officielle begyndelse den 1. april på Carsberg med et event, der byder på optrædender fra Spejderrobot, M-Cnatet, Mambe MC & M.A.N.D. og Iceage.

Iceage deltager i arrangementet, der skal markere starten på initiativet FriZonen.

FriZonen er navnet på et nyt samarbejde mellem ungdomskulturhuset KraftWerket og Carlsberg Ejendomme.

Dets formål er at skabe bedre rammer, så initiativrige unge har lettere ved at arrangere events og koncerter. Dette prisværdige initiativ fejrer sin officielle begyndelse den 1. april på Carsberg med et event, der byder på optrædender fra Spejderrobot, M-Cnatet, Mambe MC & M.A.N.D. og Iceage.

Electronicaproduceren Spejderrobot er med to solide udgivelser i ryggen, Falder baglæns ind i i går (2008) og Manden med de usynlige hænder (2010), et etableret navn på den danske electronicascene, mens den eftertænksomme rapgruppe M-Cnatet, med debutpladen Om nogen og en efterhånden stor mængde mixtape- og gæstefeatures i løbet af de to sidste år, er ved at have stablet sig et solidt navn på benene.

Konstalationen Mambe MC & M.A.N.D. er fra København og spiller ska og reggae med roots-traditionens fokus på fattigdom, spiritualitet og sociale problemer. De stærkt hypede og Roskilde-aktuelle Iceage, der også dukker op og sætter gang i festen, behøver slet ikke nogen introduktion længere – ellers henviser vi til vores interview med bandet og anmeldelse af debutpladen New Brigade.

Mere info om arrangementet og det initiativ, det skal markere, kan findes her.

Leave a Reply