Nyheder

Trailer klar til Arcade Fire- og Spike Jonze-kortfilm

Skrevet af Mattias Smidt

Se traileren til kortfilmen “Scenes from the Suburbs” af Arcade Fire og Spike Jones.

Arcade Fire og Spike Jonze har netop offentliggjort en ny trailer til den 28 minutter lange kortfilm “Scenes from the Suburbs“.

Arcade Fires frontmand Win Butler har i samarbejde med sin bror og Spike Jonze skrevet filmen og udtaler om den, at der er tale om en science fiction-b-film, der fungerer som ledsager til bandets 2010-udgivelse The Suburbs.

Det er ikke første gang, instruktøren samarbejder med de grammyvindende canadiere. Spike Jonze har også instrueret musikvideoen til titelnummeret fra The Suburbs samt brugt nummeret “Wake Up” i traileren til filmen “Where the Wild Things Are” fra 2009.

Kortfilmen havde sin officielle premiere ved Berlinalen tidligere i år og er bl.a. sat til screening ved dette års South by Southwest-festival, som løber af stablen i denne måned. De af os, der ikke er så heldige at befinde os i Austin, må imidlertid væbne os med tålmodighed, da der endnu ikke er fastsat nogen officiel udgivelsesdato i Danmark.

Kortfilmen  er desuden også planlagt til at udkomme på dvd senere på året.

Traileren kan ses her.

Leave a Reply