Nyheder

Hyperdub klar med nye interessante udgivelser

Skrevet af Mia Ravn Bach

De næste måneder byder på en række spændende udgivelser fra det engelske pladeselskab Hyperdub.

Efter udgivelsen af Burials Street Halo-ep i mandags har det London-baserede pladeselskab Hyperdub netop tilføjet nye detaljer om deres kommende udgivelser i 2011.

Pladeselskabets frontmand, Steve Goodman, også kendt som dj’en og produceren Kode9, udgiver sammen med the Spaceape albummet Black Sun 18. april. Steve Goodman har længe været en del af det elektroniske landskab i England og anses for at være en af dubstep-scenens grundlæggere i London.

Kode9 (Steve Goodman) og the Spaceape har længe været faste samarbejdspartnere. Nu udgiver de også en fuldlængde sammen 18. april på Hyperdub.

Ud over dette er der også tre ep’er på vej fra helt nye signinger. Den første udgivelse bliver ep’en Set the Tone med den engelske dj og producer Ossie, der i sit tidligere arbejde har befundet sig i et musikalsk univers med funkede housebeats, percussion og pulserende synth. Dernæst kommer ep’en West Coast, som grimeproduceren DOK står bag. Sidst, men ikke mindst vil den tysk/estiske duo Hype Williams snart være klar med deres ep Kelly Price W8 Gain Vol. II. Duoen, der er opkaldt efter den afro-amerikanske musikvideo- og spillefilmsinstruktør, læner sig genremæssigt op ad lo-fi-artpop blandet med 80’er-referencer og mystiske vokalsamples.

Der er endnu ikke lovet faste releasedatoer for disse kommende udgivelser, men efter sigende bliver det i løbet af foråret/sommeren 2011.

Leave a Reply