Nyheder

Times New Viking frigiver endnu en ny sang

Den ultraskramlede lo-fi-trio Times New Viking udgiver deres fjerde album Dancer Equired den 25. april. Det fejres med frigivelsen af endnu en ny sang, “Ever Falling in Love”.

Som vi tidligere har skrevet, så udkommer det nye album fra støjrockbandet Times New Viking (hvis musikstil ofte benævnes ‘shit-fi’ eller ‘shitgaze’) den 25. april. Pladens titel bliver Dancer Equired, og du har via Merge Records, som udgiver pladen i USA, mulighed for at høre det spritnye nummer “Ever Falling in Love” fra pladen.

“Ever Falling in Love” er det tredje nummer, Ohio-trioen frigiver før releasen. Vi har tidligere skrevet om singlen “No Room to Live”, hvortil gruppen også har lavet en video. Siden vores dækning har gruppen også sluppet sangen “Fuck Her Tears”, som kan høres her.

Med det nye album har gruppen en del at leve op til. I hvert fald hvis man skal tro vores anmelder Lasse Dahl Langbæk, som gav gruppens sidste album, Born Again Revisited (2009), fem U’er og følgende ord med på vejen: »Times New Vikings smadrede lyd vil man, tror jeg, enten elske ubetinget eller på ingen måde kunne forstå det fascinerende ved. Forstår man derimod fidusen i at fucke gode melodier up ved at producere dem helt ad helvede til, vil man falde pladask for Born Again Revisited

Leave a Reply