Konkurrencer

Vind koncertbilletter til The Crookes!

Skrevet af Redaktionen

Det anmelderoste forstadsband The Crookes kommer til Amager 2. maj, og du kan komme gratis ind, hvis du ved lidt om forstæderne og deslige. Træd blot nærmere.

Gratis koncert og en mulighed for at sidde forrest i metroen. What’s not to like? The Crookes spiller koncert i Beta på Amager 2. maj, og Undertoner har bestukket adskillige bookere og dermed fået adgang til det allerhelligste: Den altid populære ’jeg er skrevet i døren’-liste.

Hjemme i forstæderne

Sheffield-bandet The Crookes er et rigtigt forstadsband. De er opkaldt efter en forstad til Sheffield, hvor guitaristerne Alex Saunders og Daniel Hopewell mødte hinanden, før sanger George Waite og Russell Bates på trommer kom med i bandet. Deres lyd er den klassiske forstadslyd: 50’er-inspirerede popmelodier, der besidder eviggyldige heartbreak-kvaliteter plus guitar a la The Smiths i deres “The Boy With the Thorn in His Side”-periode.

The Crookes er blevet spået en stor fremtid af NME, på trods af at kvartetten først lige har udgivet deres debutalbum, Chasing After Ghosts. Generelt har den gode, gamle hypemaskine kørt med fedtede tandhjul siden 2008, hvor de fire fyre svingede gribebrætterne sammen og dannede bandet.

Ligesom Sheffield har København også mange forstæder. En af dem hedder Ballerup, og der spiller indiegiganterne i Arcade Fire senere på året i den såkaldte Super Arena. Også Arcade Fire understregede sidste år deres kærlighed til forstæderne med albummet The Suburbs, der nåede en fjerdeplads på Undertoners liste over de bedste udgivelser i 2010. Vil du lidt nærmere forstæderne, har du nu mulighed for at få andel i tre gange to billetter til koncerten med The Crookes, hvis du kan svare rigtigt på spørgsmålet herunder senest 28. april.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply